"BARE EN LUDER"

Udkom 27.9.2004 - 180 sider
Isbn.nr.:87-91564-01-88 (UDSOLGT)

Køb som e-bog - Isbn.nr.:978-87-91564-07-9

 

"…en perfekt kulisse for dramatiske thriller-begivenheder".

"uhyggeligt"

"thrillerforfattere (balancerer) altid på en knivsæg med fare for enten at trivialisere eller at prædike. Men Bilde klarer balancegangen pænt ved at undlade føleri og lade de ubehagelige kendsgerninger tale for sig selv i et sprog, der tydeligt er sin vanskelige dobbelte opgave med at gavne og fornøje helt bevidst"
(Jyllands-Posten)

Bare en luder er en litterær tour de force. Freelancefotografen Salome er på vej hjem fra et job ved de danske oliefelter i Nordsøen, da hun falder over et kvindelig i Esbjerg Havn. Herefter følger hun sporene ind i det danske prostitutionsmiljø og videre til Estland, hvor hun sætter livet på spil for at afsløre den russiske mafiabagmand, der står bag den organiserede menneskesmugling - trafficking. Finalen er dramatisk, effektfuld og meget overraskende.

Ann Bildes spændingsroman er højaktuel, idet en halv million mindreårige piger og kvinder fra fattige lande hvert år kommer til det rige Vesteuropa for at leve som prostitueret. Nogle kommer frivilligt på et turistvisum. Andre bliver kidnappet, smuglet ind og holdt som slaver. På trods af at Danmark for længst har ophævet slaveriet, og at prostitution med mindreårige er forbudt, lukker politi og lovgivere øjnene. Problemet er endda stigende.

Læs uddrag fra "Bare en luder"